Dutch Company Brokers

Dutch Company Brokers realiseert geslaagde MKB bedrijfsovernames

 

Wat doen wij?

Wij zoeken gericht voor MKB bedrijfseigenaren een koper voor het bedrijf. Op basis van exclusiviteit en vertrouwelijkheid benaderen we gericht een aantal potentiële kopers. Uiteraard stemmen we van tevoren een aantal zaken af. Zoals waardebepaling. En stellen we een informatiememorandum op. Dutch Company Brokers sluit de juiste specialisten aan als het gaat om financiën en juridische zaken. Het onderscheidend vermogen van Dutch Company Brokers is het volharden in het vinden van de juiste kandidaat, geen zoektocht gaat ons te ver. Daarnaast hebben de onderhandelaars van DCB veel ervaring in het onderhandelen op hoog niveau in complexe omgevingen. Veel eigenaren willen dat hun bedrijf en medewerkers goed terecht komen, daar houden wij in onze zoektocht rekening mee. Persoonlijk, aandacht, professioneel en vertrouwelijk, dat zijn de kernwoorden waar we voor staan.
Hoe we dat doen?

Wij werken op basis van no cure, no pay. Alleen de financiële,  juridische of contractuele kosten van specialisten die benodigd zijn worden daarnaast in rekening gebracht, evenals kosten voor het opstellen van een memorandum en onkosten. Voor de gehele begeleiding ontvangt Dutch Company Brokers een fee gebaseerd op de verkoopsom, bij een geslaagde transactie.

Wij onderscheiden de volgende fases:

 

1. Eerste consult en vervolgens het opstellen strategisch plan en waarderen
2. Opstellen van een informatiememorandum
3. Inventariseren, benaderen van de kandidaten en onderhandelen
4. Kopende partij stelt LOI op
5. Due dilligence onderzoek
6. Aankoop en overdracht

Gratis consult

Neem eens contact op voor een kennismaking en een eerste consult om je kansen voor een succesvolle verkoop te bespreken.

  

E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn